TASSEN EN ACCESSOIRES ONLINE

Accessoires van onze favoriete brands zoals Vans, Adidas en Legend shop je nu online bij PRO. In ons uitgebreide assortiment vind je de coolste tassen en accessoires die perfect matchen bij onze sneakers!

Vans backpacks oftwel Vans rugzakken koop je nu gemakkelijk online! Ga jij liever voor een adidas tas? Dat kan! Bekijk nu ook de collectie adidas tassen en rugzakken.Om jouw streetstyle look helemaal compleet te maken shop je bij PRO nu ook adidas trucker caps en baseballcaps! Of ga voor een Vans zonnebril, ideeal voor naar een festival!

JE FAVORIETE ACCESSOIRES EN TASSEN VAN DE BESTE BRANDS!

Tassen online bestellen doe je natuurlijk bij PRO! Laat jouw aankoop thuisbezorgen of haal je pakketje op bij een winkel in de buurt.

In de Wielrenner.shop zie je ook dat de temperatuur bepaald welk fietsjack je moet kiezen. Een te warm jack in voor en najaar is irritant dus doe het winterjack aan tot een graad of 5 boven nul en ga daarna over op het tussenseizoensjack. Eventueel neem je bij deze laatste nog een windjack (zonder mouwen) mee voor de vroege ochtend.