DAMES SNEAKERS BIJ PRO

Sneakers voor dames bestel je online bij PRO. De beste sneakershop van Nederland heeft voor jou een ruime sneakercollectie met dames New Balance, dames Vans en Nike voor dames. Want wij geloven dat iedere vrouw een paar sneakers in de kast moet hebben staan! Een paar keer per week moeten die hakken uit en ga je voor een sneaker. Of de hele week, wat jij wilt.

Gevarieerd aanbod damessneakers

We hebben hoge sneakers, lage sneakers, slippers en in de winter zelfs leren boots van merken als HUB footwear. De PRO collectie bestaat uit een gebalanceerd aanbod tussen exclusievere modellen, sportieve sneakers en de favoriete items van menig modeblogger. Daarnaast biedt PRO een leuk aanbod aan hippe accessoires die aansluiten bij de sneakercollectie. We zitten altijd bovenop de laatste trends van de straat. Ons trendteam laat zich inspireren door de Hiphop scene, het skate wereldje en de grote fashion shows. Wikipedia.org bevestigd ook dat sportschoenen na verloop ook als normale schoenen gedragen kunnen worden.

Dames sneakers bestellen bij PRO

Sneakers voor vrouwen bestellen bij PRO is super eenvoudig en snel! De schoenen worden binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Op Pro-shoes.nl kun je betalen met creditcard, iDeal en Afterpay. Dus ook als je salaris nog moet komen, kun je al sneakers bestellen! Ruilen en retourneren mag binnen 14 dagen, dus je zit nergens aan vast.

Twijfel je over de maat? Merken als New Balance, Nike en Adidas vallen vaak iets kleiner. Hier kun je rekening mee houden tijdens je bestelling. Converse valt juist vaak weer iets groter. Soms is het lastig inschatten welke maat je nodig hebt. Laat je sneakers bezorgen bij een Intreza Shoepoint en je past ze bij een schoenenwinkel in de buurt. Zijn ze niet goed? Dan stuur je ze meteen terug. En kies je voor Afterpay, dan hoef je niet te betalen voordat je zeker weet dat je de bestelling wilt houden. Ook dames kiezen vaak voor de Toro. Volgens HRDLPN.nl is dit niet alleen omdat die laag is maar ook erg goed past.