Home

PRO Shoes is de sneakerwinkel voor de echte young minded streetstyle liefhebber! PRO Shoes laat zich inspireren door trends die worden opgepikt op straat over de hele wereld. In onze collectie vind je dan ook een groot aanbod aan exclusieve sneakers, boots, tassen en accessoires van bekende brands die passen bij deze steeds vernieuwende lifestyle.

PRO weet altijd de juiste mix te creëren van de “all-time classics” en de meer “exclusive” sneakers! Vind ons uitgebreide assortiment van merken zoals adidas, Cruyff en Vans online! Of kom naar een Pro sneakershop bij jou in de buurt!

Pro maakt jouw zoektocht naar de perfecte sneaker zo makkelijk mogelijk! Sneakers voor dames of sneakers voor heren kopen? Klik in het menu bovenin op de button dames of heren en maak direct je keuze voor hoge of lage modellen.

Goede kwaliteit schoenen zorgen voor onze gezondheid, zo begint het door comfort te geven aan onze voeten en het lichaam. Goedkoop is vaak duurkoop omdat goedkopere schoenen snel slijten en niet goed zijn voor je voeten.

Om de kwaliteit te behouden van de schoenen moeten ze regelmatig hersteld worden waardoor je uiteindelijk geld bespaart. Bij goedkope schoenen die een stuk sneller kapot gaan en je vaak minder goed kan repareren moet je ze vaak al weg gooien.

Wanneer mensen schoenen kopen kijken de meeste mensen natuurlijk eerst naar het uiterlijk van de schoen en vrijwel niet of ze genoeg support leveren aan je voeten en lichaam.

Onze voeten moeten natuurlijk de heledag ons gewicht dragen en een goede basis is dus zeker belangrijk voor een goede en gezonde houding. Voldoende steun in de schoen is maar al te belangrijk.

Daarnaast is het materiaal ook zeer belangrijk, zo is leder een ademend en natuurlijk materiaal waardoor je voeten kunnen ademen. Hierdoor nemen de kans op stinkvoeten af en minimaliseer je bacteriën en schimmels.

Door de dag heen kunnen je voeten een beetje op zwellen en door te smalle schoenen krijg je onnodig veel druk op je voeten waardoor er wrijving en misvorming kan ontstaan. Door de juiste maat zowel in lengte als breedte schoenen te kopen van hogere kwaliteit bescherm je je tegen dat soort irritaties.

Gave schoenen kun je natuurlijk dragen naar kantoor, in je vrije tijd en goede hardloopschoenen, zie HRDLPN.nl zijn erg belangrijk voor je wekelijkse rondje hardlopen.

Training

Hardloop training helpt je om beter te worden en daar horen ook goede hardloopschoenen bij. Er zijn een aantal trainingsmethoden toepassen. De duurloop, de interval en sprint heeft zijn nut wel bewezen.Of misschien ben je wel aan het trainen voor de fitheidstest van het Ministerie van Defensie.

Goede kwaliteit schoenen voor betere ventilatie

We hebben vrijwel de hele dag schoenen aan waardoor onze voeten weinig lucht krijgen. Hierdoor is het voor een langer termijn belangrijk dat je goede dagelijkse schoenen hebt die voldoende kunnen ademen en eventueel materiaal zoals leder dat vocht kan absorberen.

Om vochtopname te verbeteren hebben de meeste schoenen houten schoenspanners. Overigens hebben sneakers en sportschoenen dit niet. Hout heeft vocht aantrekkende eigenschappen die bijvoorbeeld zweet kunnen absorberen zodat dat het risico verminderd van bacteriën en stinkvoeten.

Goedkopere schoenen maken vaak gebruik van synthetische materialen waardoor je schoen niet kan ademen en bacteriën, schimmels en geuren kunnen ontstaan zowel bij hardlopen als bij fietsen op sportieve fiets of ebike. Door wat duurdere schoenen te komen heb je hier geen last meer van.

Schoenen van echt goede kwaliteit kunnen jaren meegaan wanneer ze goed onderhouden worden.

Bij goedkopere sneakers bijvoorbeeld of hardloopschoenen die gaan vaak voor een kortere periode mee, zo zie je dat mensen misschien wel een paar keer per jaar nieuwe schoenen hebben terwijl je voor minder geld vaak een super goede schoen kan hebben die ook nog beter voor je is.

Langer thuis blijven kan door actief te bewegen op de juiste schoenen en niet zo snel een traplift met hoge prijs te kopen of een dure scootmobiel te kopen en iets voor vitale ouderen is ook goed voor de senior in onze samenleving. Zorg er dus voor dat je bij het kiezen van een hardloopschoenen er een neemt die voldoende kan ademen en de juiste ondersteuning geeft die je nodig hebt, en dan bespaar je uiteindelijk over een langer termijn geld en is het niet alleen gezonder maar ook nog eens duurzamer. Makkelijke keuze toch?